Anpassad utbildning

750x300 uppdrag 57e5719c5e5d1b0db0bea2816ada3fdbafb1b231ec4f172ef132632fb324c010

Anpassad utbildning för din organisation

Vill du ha högsta möjliga effekt av din utbildning? De flesta av våra befintliga kurser kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie kursutbud.

Många fördelar

Det finns mycket att vinna på att anlita SIPU för anpassad utbildning. Ofta blir kostnaden lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar. Kursprogrammet upprättas i samråd med kursledaren och innehållet skräddarsys efter din organisations behov. Du bestämmer själv i samråd med oss när utbildningen ska genomföras. Ofta stärker anpassad utbildning gruppkänslan - att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet. Som kund hos SIPU kan du välja att förlägga utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Kontakta oss för att förutsättningslöst titta på ett förslag

För förfrågan om upplägg och prisuppgift kontakta Birgitta Andreasen på telefon 08-698 06 22 eller Elisabeth Wiklund på telefon 08-698 06 19.

Nöjda röster:

”Trots att jag har en ganska gedigen bakgrund inom upphandling och har varit på många kurser så måste jag säga att det här gav mer än förväntat och var otroligt givande!” Camilla Hulki, Strömsunds kommun

”Tack för en jättebra och givande kurs.” Anneli Eklöf, Transportstyrelsen

”Det var bra energi i utbildningen och många praktiska verktyg att använda direkt i verkligheten. Tack för två bra dagar”. Terje Lien, Jopiso AB