Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Om SIPU

750x300 about 6050c41c23d4d46b1f9a5ef2c20659ecef3ae5bbdaf9be047efc7775e5ff2790

FCG SIPU International AB skapar utbildningar och konferenser för dig som arbetar inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling och med målet att bidra till samhällsutvecklingen. Vi har över 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör med ett ständigt växande utbud.

SIPU bildades 1979 som en myndighet och blev snabbt en betydelsefull konsult- och utbildningsorganisation. 1992 ombildades myndigheten till en grupp av privatägda företag och idag är FCG SIPU International AB en del av FCG, Finnish Consulting Group.

I Stockholm och på webben – eller skräddarsytt

Vi levererar ca 300 utbildningar och konferenser per år, mestadels i Stockholm. Vi erbjuder även webbutbildningar samt en möjlighet att skräddarsy utbildningar för dig och dina medarbetare, utefter din organisations önskemål om innehåll, tid och plats. 

Såhär går det till när vi tar fram våra utbildningar

SIPU är kvalitetsauktoriserade av Almega Utbildningsföretagen, så du kan känna trygghet i att vi säkerställer kvalitet genom hela arbetsprocessen. Förutom det har vi våra egna höga krav på allt ifrån uppdaterade program till god fika för dig som deltagare.

1. Vilka frågor är aktuella just nu? Vad säger målgruppen?
2. Hur möter vi målgruppens kunskapsbehov på bästa sätt?
3. Vilka utbildningsledare är experter inom ämnesområdet?
4. Kan vi skapa ett grundligt program? Hur genomför vi det?
5. Vad tycker deltagarna? Vad kan förbättras till nästa gång?

Väljer du SIPU kan du vara säker på att utbildningen besvarar de viktigaste och mest aktuella frågorna som berör ditt arbete – med fokus på hur just du kan utvecklas och ta steget framåt.