Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Praktisk hantering av fukt och mikroorganismer i inomhusmiljö

Från inspektion till handlingsplan

Du som i ditt arbete möter människor som mår dåligt av inomhusmiljön vet att det är en stor utmaning att hitta källan till problemen. Under den här kursen har vi samlat de vanligaste frågeställningarna från Sveriges miljö- och hälsoinspektörer och kokat ner dessa i ett fullspäckat program. Passa på att under två dagar, ta del av handfasta tips och praktisk kunskap som underlättar i ditt arbete mot bättre och hälsosammare inomhusmiljöer.

Tre skäl att gå kursen:


  • Få insikt i nya byggmaterial som kan innebära problem i framtiden

  • Få fördjupad kunskap om vanliga fuktproblem i olika byggkonstruktionstyper

  • Dela erfarenheter och lär dig av andra kommuner och företag

  • Målgrupp: Kursen riktar sig till dig som arbetar med inspektioner av byggnader där misstanke finns för fukt och mikroorganismer, du arbetar exempelvis som miljö- och hälsoskyddsinspektör på en kommun, fastighetsskötare, fastighetsansvarig eller likande.
  • Pris: 10 800 kr exkl. moms

Utbildningsledare

Display jim ny bild

Jim Althinsson

Jim Althinsson är specialist på skade- och innemiljöutredningar i byggnadstekniskt skadade byggnader. Han har arbetat inom området fukt/lukt och med utredningar vid inomhusrelaterade hälsobesvär sedan 1990. Jim driver sedan 20 år tillbaka konsultföretaget Nordisk Byggskadeutredning AB och arbetar dagligen som fuktsakkunnig för fuktsäkert byggande i nyproduktion och renovering.

Display karin hultman webb

Karin Hultman

Karin Hultman är enhetschef på enheten Inomhusmiljö, Miljöförvaltningen i Stockholms stad. Karin har en jur.kand. med miljörättslig profilering från Lunds Universitet och har tidigare arbetat som förvaltningsjurist på miljöförvaltningen samt som miljöjurist på en advokatbyrå. Hon har även arbetat inom domstolsväsendet, bl.a. som föredragande jurist på Mark- och miljööverdomstolen. 

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program