Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Sociala medier i offentlig sektor

Når din verksamhet ut tillräckligt i sociala medier?  

Kommunikationen genom sociala medier blomstrar och det är många aktörer som konkurrerar om att fånga användarnas uppmärksamhet. Det råder ingen tvekan om att sociala medier som kommunikationsväg är här för att stanna och du som kommunikatör måste ta dig an utmaningen att nå ut till din målgrupp på allra bästa sätt.

Vilka är trenderna som du bör ha koll på och hur skapar du engagerande innehåll som når längre? Denna kurs är specifikt framtagen för dig som arbetar inom offentlig sektor, för att stärka dina kunskaper om sociala medier, vilka kanaler du ska använda och hur du följer upp på bästa sätt. Du får även kunskap om den viktiga juridiken och vilket ansvar du har som kommunikatör samt får chansen att träffa branschkollegor från hela landet. Kursen avslutas dessutom med en workshop där du får lära dig att filma med mobilen – som ett proffs!

5 anledningar att gå kursen:  • Bli ett proffs på sociala medier och ta din verksamhet till nästa nivå  • Ta del av de senaste trenderna inom sociala medier – vad bör du haka på?  • Lär dig skapa professionella filmklipp – både billigt och enkelt  • Bemöt negativa kommentarer i dina kanaler på bästa sätt  • Juridiken som styr bild och film – rättssäkra ditt arbete


 

  • Datum: 2020-05-12 - 2020-05-13
  • Pris: 9 800 kr exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Målgrupp: Du som arbetar med kommunikation och information i offentlig verksamhet

Utbildningsledare

Display anders

Anders Aldén

Anders Aldén är redaktör på Järna Kommunikation, en kommunikationsbyrå med starkt fokus på att bygga hållbara och lönsamma affärer åt sina kunder. Han arbetar mycket med digitala medier – att producera, optimera och sprida innehåll för bästa resultat, och inte minst att öka engagemanget mellan varumärke och målgrupp, där video spelar en central roll.

Display brit stakston webb

Brit Stakston

Brit Stakston är författare, föreläsare och mediestrateg med 20 års kommunikationserfarenhet, som driver den egna byrån Stakston PR. Hon har 7 år i rad nominerats till Cision PR influencer award som en Sveriges 5 mest inflytelserika PR-konsulter och vunnit 1 år, tilldelats Stora Sociala mediepriset för sina folkbildande insatser och har även blivit utsedd till en av Sveriges mäktigaste IT-kvinnor. Brit har tidigare varit ledamot i regeringens Digitaliseringsråd och har även nominerats till Stora journalistpriset i kategorin "Årets förnyare" tillsammans med journalisterna Martin Schibbye och Nils Resare för reportagesajten Blank Spot Project.

Display cecilia torelm tornberg webb

Cecilia Torelm Tornberg

Cecilia Torelm Tornberg är advokat och partner på Advokatfirman MarLaw, Sveriges enda advokatbyrå som uteslutande arbetar med marknadsrätt och dess anslutande rättsområden. MarLaw har inte enbart vunnit priset som årets advokatbyrå i sin klass utan har även prisats som Sveriges mest moderna advokatbyrå. Cecilia är specialiserad på marknads- och immaterialrätt, avtalsrätt samt säljfrämjande åtgärder i Sverige och Norden. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och är även verksam som processombud vid domstol, samt biträder vid förhandlingar med myndigheter och privata organisationer.

 

 

 

Boka

 

Frågor?

2 carina holm svartvit

Namn: Carina Holm

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program