Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Ny svensk upphandlingslagstiftning

Den nya upphandlingslagstiftningen har nu börjat gälla från och med januari 2017. Det är den största förändringen inom offentlig upphandling på många år. De nya förändringarna kommer att ha stor påverkan på hur upphandlingar får genomföras och kommer att påverka alla som på något sätt arbetar med upphandling. De nya reglerna skapar såväl möjligheter som nya utmaningar.

Under utbildningsdagen kommer de viktigaste nyheterna att behandlas och deras konsekvenser för det praktiska upphandlingsarbetet kommer att analyseras och diskuteras.

 

  • Målgrupp: Alla som arbetar med upphandling
  • Pris:

Kursledare

Display johan soderberg001 1  2

Johan Söderberg

Johan Söderberg är upphandlingskonsult med stor erfarenhet av omställningsprojekt och förändringsledning inom inköps- och upphandlingsområdet. Johan har omfattande erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete med offentlig upphandling och inköp, men har sin bakgrund inom privat upphandlingsarbete, som upphandlingskonsult inom Stenbecksfären. Med en affärsjuridisk magisterexamen i grunden har han en djup teoretisk förståelse för både upphandlingsrätt och avtalsrätt.

Display magnus nilsson

Magnus Nilsson

Magnus Nilsson är upphandlingskonsult och har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling. Han arbetar med att hjälpa offentliga myndigheter i sin inköpsverksamhet både genom utformande av långsiktiga strategier men även som stöd vid genomförande av upphandlingar och avrop genom förnyad konkurrensutsättning. Magnus har tidigare bl.a. arbetat den dåvarande tillsynsmyndigheten Nämnden för offentlig upphandling, NOU, (nuvarande KKV) med tillsyn, information och regeringsstöd. Han har deltagit i flera svenska och internationella arbetsgrupper om offentlig upphandling.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: +46 (0)8 698 06 01

Ladda ner program