Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Funktionsupphandling

Öka innovationer och nytänkande fokusera på funktion

Du har mycket att vinna om du lär dig att genomföra funktionsupphandlingar. Genom att fokusera på funktion kan både effektiviteten och kvaliteten höjas. När du ställer funktionskrav snarare än detaljkrav ökar du chansen att upphandla det som myndigheten eftersträvar och du minskar risken att begränsa konkurrensen.

Få kunskap om hur du lyckas med funktionsupphandlingar

Under denna kurs får du kunskap och verktyg för att börja genomföra funktionsupphandlingar och lär dig om alla viktiga steg i upphandlingen. Kursdagen är praktiskt inriktad och föreläsningar varvas med grupparbeten och praktiska övningar.

5 skäl att delta på kursen:  • Lär dig att genomföra funktionsupphandlingar från början till slut
  • Träna på att formulera tydliga funktionskrav
  • Få med dig metoder för att utvärdera anbud
  • Lär dig hur du ska följa upp och leveranskontrollera funktion
  • Ta del av lyckade funktionsupphandlingar  • Målgrupp: Upphandlare, inköpare, upphandlingschefer och kravställare inom stat, kommun och landsting. Även andra som är intresserade av funktionsupphandling är välkomna att delta på kursen.
  • Pris:

Utbildningsledare

Display ellen heldahl

Ellen Hausel Heldahl

Ellen Hausel Heldahl har jobbat med frågor rörande offentlig upphandling de senaste 16 åren, varav de sista 3 åren som upphandlingsjurist och expert på Svenskt Näringsliv. Ellen har tidigare varit särskild utredare och avdelningschef på Konkurrensverket. Hon har även varit utredningssekreterare för innovationsutredningen och LOV-utredningen, samt kansliråd i Regeringskansliet och förbundsjurist på SKL.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program