Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Dokumenthantering i EU-projekt

EU-projekt omgärdas av såväl svenska regler som av ett omfattande regelverk från EU. Handlingarna ska vara tillgängliga för kontroll och uppföljning under långa tidsperioder.

  • Målgrupp: Personer som arbetar med EU-projekt och/eller arkivering av dessa
  • Pris: 6 500 kr exkl moms

Vi behandlar den dokumentation som kan uppstå i ett EU-projekt och går igenom hur den ska tas om hand och förvaras. Kraven på hur länge dokumentationen ska vara tillgänglig varierar mellan olika program.
Du får ett förslag till dokumentplan för handlingar i EU-projekt.

Kursledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Tel: 08-698 06 03

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program