Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Rätt ordning och reda - bland personalhandlingar

Personalhandlingar kräver särskilda hänsyn när det gäller hantering och arkivering.
Handlingarna innehåller ofta uppgifter som vi särskilt behöver beakta av integritetsskäl.

  • Datum: 2020-03-30 - 2020-03-30
  • Plats: Norrtullsgatan 6 (Odenplan), Stockholm

  • Målgrupp: Personalassistenter, personalhandläggare eller motsvarande
  • Pris: 6 900 exkl moms

Hur länge ska vi bevara våra handlingar? Viss dokumentation behöver vara tillgänglig både för individen och för arbetsgivaren under lång tid. Ibland behöver dokumentationen bevaras för all framtid.
Vi reder ut reglerna och begreppen för hur vi ska hantera personalhandlingarna på ett säkert och korrekt sätt som följer gällande lagstiftning.
Du får också ett förslag till dokumentplan.

Utbildningsledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Boka

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program