Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Rätt ordning och reda - bland upphandlingsdokumentation

Vilka regler omgärdar upphandlingsdokumentationen? All dokumentation som uppstår i upphandlingsprocessen måste tas om hand på rätt sätt.

  • Målgrupp: Upphandlingsansvariga samt assistenter och andra som hanterar upphandlingsdokumentation
  • Pris: 6 500 kr exkl moms

Vid t.ex. anbudsöppning, diarieföring och förvaring av anbud behöver vi känna till vissa regler. Viss dokumentation behöver vi ha kvar p.g.a. preskriptionstider, kontrollmöjligheter m.m. Både svenska regler och EU:s regler ställer krav på hur länge dokumentationen ska vara tillgänglig. Och reglerna är inte helt lika.
Du får ett förslag till dokumentplan för dessa handlingar.

Kursledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Tel: 08-698 06 03

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program