Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Rätt ordning och reda - bland skoldokumentation

Skoldokumentationen är till skydd för både elever och anställda. Som skolledare har du ett ansvar för att all dokumentation hanteras på ett sätt som följer lagstiftningen.

  • Målgrupp: Skolledare, huvudlärare men framförallt administratörer inom både grundskola och gymnasieskola, såväl fristående som kommunal
  • Pris: 5 300 kr exkl moms

Vi måste tillämpa ett antal regler, men hur ser reglerna ut för olika typer av dokument? Vilka dokument finns inom skolan? Vad händer när en elev byter skola? Och vad gäller om den ena skolan är en friskola?
Vi går igenom reglerna för en trygg och säker dokumenthantering och arkivering. Du får också ett förslag till dokumentplan.

Utbildningsledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program