Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Rätt ordning och reda - bland fastighetsdokumentation

Fastighetsdokumentation är ofta omfattande och kostsam både att hantera och arkivera. Hur tar vi hand om denna dokumentation och hur kan vi underlätta arbetet med flödet av handlingar?

  • Målgrupp: Du som hanterar dokument i fastighetsbolag eller andra verksamheter som arbetar med fastighetsdokumentation.
  • Pris: 6 500 kr exkl moms

När vi ska förvara fastighetsdokumentation behöver vi ta hänsyn till såväl rättsliga som säkerhetsmässiga och driftstekniska faktorer. Digital lagring kan vara en lösning men finns det andra lösningar?
På kursen behandlar vi den dokumentation som skapas och hanteras. Du får också ett förslag till dokumentplan för dessa handlingar.

Kursledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Tel: 08-698 06 03

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program