Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Bemanningsekonomi inom socialtjänsten

Ta kontroll över personalkostnaden med rätt planering

Personalkostnaden är den största kostnaden i budgeten som du som chef inom socialtjänsten har att förhålla dig till. Med rätt planering och schemaläggning kan resurserna nyttjas på bästa sätt och kvaliteten i verksamheten öka. Under denna utbildning får du nya verktyg som hjälper dig att planera, analysera och bemanna verksamheten så kostnadseffektivt som möjligt utan att göra avkall på kvalitet eller personalens arbetsvillkor.

3 skäl att gå utbildningen:


  • Lär dig planera, analysera och bemanna verksamheten smartare

  • Få verktyg för att skapa tydligare rutiner och processer

  • Diskutera dina utmaningar med erfaren utbildningsledare och kollegor från andra kommuner

  • Datum: 2020-04-23 - 2020-04-23 Fåtal platser kvar
  • Pris: 4 900 kr exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Målgrupp: Chefer inom socialtjänsten, bl.a. enhetschefer, avdelningschefer och verksamhetschefer. Även ekonomer, controllers samt HR som arbetar med bemanningsekonomi har nytta av utbildningen.

Utbildningsledare

Display eva  liljevall

Eva Liljevall

Eva Liljevall har en gedigen erfarenhet som ledare och kvalitetsutvecklare inom kommunal vård och omsorg. Idag arbetar hon som vd, processledare och handledare på egna företaget Liljevall Ansell där hon får möjlighet att hjälpa kommuner i deras kvalitetsutveckling av olika områden inom socialtjänsten. Eva brinner för att skapa hög kvalitet inom den kommunala socialtjänsten och att alla brukare ska få bästa möjlighet att leva »sitt« liv. Hon har i många år arbetat med schemaläggning och planering som skapar rätt förutsättningar för en kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet.

 

 

Boka

 

Frågor?

Bild ab

Namn: Anna Bergh

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program