Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Webbkurs: Kommunikationsprofiler

Kommunikationsprofiler

En stor del av kommunikation handlar om att förstå den andra personen. Den andra personen har sin personlighet och sina erfarenheter. Vi kan inte riktigt sätta oss in exakt i hur den andra människan fungerar, men vi kan observera den andra personens beteende. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Utbildningen bygger på modellen om DISC-profiler av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Modellen är, som alla modeller, en förenkling av verkligheten. Men rätt använt kan den ge ett riktigt bra stöd i bättre kommunikation och samarbete.

Utbildningen är framtagen av Accept Säljutveckling och Thomas Eriksson, författaren av boken ”Omgiven av idioter”.

Utbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På webbkursen lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. 


När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader. Uppföljning? Olika kurspaket? Är ni fler som vill delta?

Vi erbjuder rabatter vid beställning av flera kurser och gruppbokningar. Du kan också välja att djupdyka i rättsfall och lagtolkningar på våra diskussionsträffar i Stockholm, eller boka en skräddarsydd workshop med kollegorna på plats i er verksamhet.

Kontakta info@sipu.se så berättar vi mer och hittar ett passande upplägg!

I samarbete med

  • Datum: 2020-07-31 - 2020-07-31
  • Pris: 1 495 kr exkl. moms
  • Plats: På webben

  • Målgrupp: Du som vill lära dig mer om hur andra människor fungerar och förbättra din kommunikation med andra

 

 

Boka

 

Frågor?

2 carina holm svartvit

Namn: Carina Holm

Tel: 08 698 06 01