Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Leda EU-projekt

Vinnande ansökan, koll på ekonomin och effektivt projektledarskap

Internationella partners, ett eget regelverk för administration, specifika krav från finansiären och ibland bristande förståelse i den egna organisationen leder ofta till att arbetet med EU-projekt blir komplext.

Denna utbildning fokuserar på olika delar av projektledararbetet och ger dig bl.a. verktyg för att skriva en vinnande ansökan, lägga upp en hållbar budget, skapa ett smidigt samarbete inom projektgruppen samt säkerställa projektets resultat.

Flexibelt upplägg med två valbara utbildningsdagar:

Dag 1: Ansökningsprocessen för EU-projekt – från idé till inlämning
Dag 2: Praktisk EU-projektledning – uppstart, drift och avslut
Inkluderat: En timmes webbföreläsning – EU:s nya programperiod 2021–2027


Välj det som matchar ditt utbildningsbehov – med rabatt om du deltar båda dagarna!

Delta båda utbildningsdagarna så får du totalt 4000 kronor rabatt, 2000 kronor rabatt per dag.
Ange rabattkod EU1 vid bokning till Dag 1: Ansökningsprocessen för EU-projekt – från idé till inlämning.
Ange rabattkod EU2 vid bokning till Dag 2: Praktisk EU-projektledning – uppstart, drift och avslut.

Rabatten gäller denna utbildning och kan inte kombineras med andra rabatter. Du måste boka dig på båda dagarna samtidigt.


5 anledningar att gå utbildningen: • Lär dig skriva en vinnande ansökan • Få tips för en hållbar budget • Rapportera korrekt – i rätt tid • Skapa ett effektivt samarbete i det löpande projektarbetet • Följ upp projektets resultat – spridning och kommunikation


 • Datum: 2020-02-11 - 2020-02-11
 • Pris: 6 900 kr exkl. moms
 • Plats: Stockholm

 • Datum: 2020-02-12 - 2020-02-12
 • Pris: 6 900 kr exkl. moms
 • Plats: Stockholm

 • Målgrupp: Du som ska skriva en ansökan, är projektledare eller deltagare i ett EU-projekt

Utbildningsledare

Display daniel wennerlund

Daniel Wennerlund

Daniel arbetar som EU-konsult med uppdrag kring EU-ansökningar, projektledning och strategiskt internationellt arbete för både offentliga och privata verksamheter sedan 2002, och tillsammans med Peter har han erfarenhet av fem tidigare programperioder. Med tidigare erfarenheter som internationell näringslivssamordnare i Borås Stad och som projektutvecklare och projektledare på West Sweden, har Daniel arbetat med hela processen från analys och identifiering av idéer till ansökningar och projektdrift. Daniel är utbildad i flera olika projektmodeller som b.la. LFA och Prince2.

Display peter jadesj

Peter Jadesjö

Peter är EU-konsult och arbetar sedan 2002 med utveckling av EU-projekt, ansökning, projektledning samt utbildning och coaching av kommuner, organisationer och privata aktörer. Tillsammans med Daniel har han erfarenhet av fem tidigare programperioder.  Peter är utbildad EU-jurist och arbetade under 90-talet på juristbyrå med frågor kring EU-finansiering för företag. Peter har även arbetat flera år på Jordbruksverkets EU-stödsavdelning.

 

 

Boka

 

Frågor?

92f365ce b1f3 4072 8aa5 9004e88c9477

Namn: Emma Lindvall

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program