Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Grundkurs i livsmedelskontroll

Känn trygghet vid inspektion

På denna kurs får du grundläggande kunskap för att du ska känna dig trygg när du genomför livsmedelskontroll. Du får ta del av checklistor och rutiner som underlättar ditt arbete. Lär dig hur du steg-för-steg planerar, genomför och följer upp alla delar som livsmedelskontroll går ut på.

Teori varvas med diskussioner och miniworkshops där vi diskuterar dina specifika utmaningar. Vår erfarna kursledare Vesna Totic ger dig handfasta tips och praktisk kunskap som underlättar ditt arbete, samt ger dig djupare förståelse för framtida utmaningar.

Ta chansen att skicka in dina specifika frågor som underlag till övningar! Maila till info@sipu.se.

Ur programmet: 


  • Vilken lagstiftning och regelverk påverkar dig som inspektör?

  • Hur planerar och utför du effektiv kontroll?

  • Vilka rutiner kan underlätta ditt arbete?

  • Hur går en inspektion och en revision till?

  • Hur når vi en likvärdig bedömning av olika verksamheter?

  • Datum: 2020-05-05 - 2020-05-06
  • Pris: 10 800 kr exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Datum: 2020-11-09 - 2020-11-10
  • Pris: 10 800 kr exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Målgrupp: Du som arbetar på kommun med att kontrollera livsmedel och livsmedelsverksamheter, exempelvis i rollen som miljö- eller hälsoskyddsinspektör eller livsmedelsinspektör.

Utbildningsledare

Display bild 1 vesna

Vesna Totic

Vesna Totic är miljö- och hälsoinspektör på Norrköpings kommun. Vesna har 30-årig erfarenhet av livsmedelskontroll och fleråriga erfarenheter från revision av offentlig myndighet som sakkunnig åt livsmedelsverket tillsammans med länsstyrelsen.

 

 

Boka

 

Frågor?

Bild ue

Namn: Ulrika Edholm

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program