Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Avancerad kurs i offentlig upphandling

Förhandling, kravställning och utvärdering – för lyckade upphandlingar

Genom en bra förhandling och dialog får du som upphandlare utrymme att skapa framgångsrika affärer. En lyckad kravställning säkerställer att du upphandlar det som verksamheten verkligen behöver och genom att använda rätt utvärderingsmodell ser du till att det mest fördelaktiga anbudet vinner.

Under denna kurs får du vässa dina kunskaper inom dessa tre centrala områden och möjlighet att praktiskt öva dina färdigheter – så att du kan ta nästa steg som upphandlare och uppnå de bästa affärerna.


3 skäl att gå kursen:  • Lär dig hur dialog och förhandling kan leda till bättre affärer  • Ta del av användbara strategier och arbetssätt för kravställning  • Få fördjupad förståelse för olika slags utvärderingsmodeller


  • Datum: 2020-03-23 - 2020-03-25
  • Pris: 13 800 kr. exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Datum: 2020-10-12 - 2020-10-14
  • Pris: 13 800 kr. exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som har både god kunskap och praktisk erfarenhet av upphandling. Kursen bygger på och fördjupar SIPU:s fördjupningskurs, men du kan även gå denna kurs separat

Utbildningsledare

Display heidi karlander

Heidi Karlander

Heidi Karlander är senior upphandlingskonsult och affärsjurist och har arbetat med upphandling sedan 2003. Hon vägleder upphandlande myndigheter och enheter i att genomföra affärsmässiga och korrekta upphandlingar. Heidi har lång erfarenhet av komplexa upphandlingsprojekt av varor och tjänster både inom ramen för LOU och LUF.

Display magnus n

Magnus Nilsson

Magnus Nilsson är inköps- och upphandlingskonsult med över 20 års erfarenhet av offentlig upphandling. Magnus hjälper upphandlande myndigheter i alla delar av inköps- och upphandlingsverksamheten, bl.a. genom att utforma strategier, ta fram hjälpmedel, ge rådgivning och genomföra upphandlingar. Han är även en mycket erfaren utbildningsledare.

Display tobias tegn r f rg

Tobias Tegnér

Tobias Tegnér är senior upphandlingskonsult och jurist med många års erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling. Tobias arbetar med att leda och genomföra upphandlingar inom ett flertal områden, tillhandahålla juridisk rådgivning och att utbilda inom upphandlingsområdet. Utöver detta arbetar Tobias med att leda utredningsuppdrag kopplade till upphandlingsområdet.

 

 

Boka

 

Frågor?

Fbfoto

Namn: Åza Swedin Mickiewicz

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program