Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Leda inom lokalvård

Så skapar du ett bättre arbetsklimat med ökad yrkesstolthet

I ditt arbete som chef, samordnare eller arbetsledare inom lokalvården förväntas du alltid vara tillgänglig, hantera sjukskrivningar med kort varsel och leda medarbetare du inte träffar så ofta. Många beslut behöver fattas och du ska balansera personalens välmående med höga krav på effektivitet och noggrannhet i leveransen.

Under denna kurs får du ta del av konkreta exempel från verkligheten och många effektiva tips och verktyg som kommer underlätta i ditt arbete och göra dig säkrare i din ledarroll. Det finns även tid för diskussion och du lär dig smarta metoder för att styra verksamheten i rätt riktning.

5 skäl att gå kursen:


  • Lär dig hantera konflikter och hitta konstruktiva lösningar

  • Få verktyg för att möta allas behov och kunna leda individanpassat

  • Konflikthantering – hur påverkar ditt bemötande och agerande pågående konflikter, och hur kan du förebygga att det uppstår konflikter?

  • Etiska dilemman – diskussion och reflektion kring olika scenarier som kan uppstå

  • Steg-för-steg hur du hanterar medarbetare som trots varning fortsätter att missköta sitt jobb

Vilka frågor har du i din vardag och vill få svar på?

Som deltagare kan du på förhand ställa de frågor som du vill ska tas upp på kursen. Skriv till info@sipu.se.

  • Målgrupp: Kursen vänder sig främst till dig som är chef, samordnare eller arbetsledare inom lokalvård. Utbildningen vänder sig till hela ledarteamet och vi rekommenderar att ni går på kursen tillsammans.
  • Pris: 9 800 kr exkl. moms

Utbildningsledare

Display marketta1

Marketta Lundström

Marketta Lundström har tidigare arbetat både till sjöss för ett stort rederi och på land som arbetsledare för ett hemserviceföretag. Hon är sedan många år anställd som lokalvårdschef i kommunal verksamhet och brinner för att bygga upp effektiva och välmående lokalvårdsorganisationer. Över trettio år i branschen har gett henne många intressanta erfarenheter – något som hon gärna delar med sig av när hon håller utbildning.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program