Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Arkivering - en introduktion

Även om du inte har arkivering som huvudsyssla är det viktigt att du har mycket god kunskap om de olika arbetsuppgifterna och den lagstiftning som påverkar arkivhantering. Den här endagskursen är för dig som hoppar in som ersättare, är nämndsekreterare, handläggare eller chef över arkivfunktionen. Helt enkelt en intensivkurs i arkivering för dig som behöver kunskap om de allra viktigaste delarna i arkivhanteringen.

  • Datum: 2020-03-23 - 2020-03-23
  • Plats: Norrtullsgatan (Odenplan), Stockholm

  • Målgrupp: Du som inte dagligen arbetar med arkivhantering, t.ex. registratorer, arkivredogörare, nämndsekreterare eller handläggare. Eller du som är chef över arkivfunktionen.
  • Pris: 6 900 kr exkl. moms

Utbildningsledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Boka

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program