Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Säkerhet och kommunikation i reception och kundtjänst inom offentlig verksamhet

Effektiva skyddsåtgärder och professionell service

Din roll som receptionist eller kundtjänstmedarbetare innefattar en hel del utmaningar, inte minst när det gäller att behandla sekretessfrågor, kommunicera på ett effektivt sätt eller hantera hotfulla situationer. Det finns många konkreta åtgärder att ta till för att förebygga och undvika att säkerheten hotas.

På denna kurs går vi igenom senaste nytt gällande offentlighet, sekretess och informationssäkerhet såväl som rutiner som hjälper dig besvara allmänhetens frågor på ett tryggare sätt. Du får fördjupa dig i frågor som rör risk, dataintrång, hot och skyddsåtgärder samt diskutera professionell service och bemötande i svårare situationer.

 

3 anledningar att gå kursen:


  • Få reda på det senaste som du behöver veta om informationssäkerhet


  • Diskutera möjliga risker och hot i din arbetssituation


  • Få koll på aktuella regelverksändringar som påverkar dig

 

Gå båda kundtjänstkurserna och få rabatt!

Ange kod RECEPTION1 vid bokning till Reception och kundtjänst inom offentlig verksamhet och kod RECEPTION2 vid bokning till Säkerhet och kommunikation för reception och kundtjänst så får du 1000 kr rabatt på vardera kurs. Rabatten gäller enbart dessa två kurser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du måste boka dig på båda kurserna vid samma tillfälle för att få rabatt.

  • Datum: 2019-08-29 - 2019-08-29
  • Typ: Kurs
  • Pris: 6 900 kr exkl. moms
  • Plats: Stockholm

  • Målgrupp: Alla som ansvarar för eller arbetar i reception och kundtjänst i en offentlig verksamhet

Kursledare

Display karin bergh portr tt

Karin Bergh

Karin är jurist och arbetar till vardags som avdelningschef på en större nationell myndighet. Hon har tidigare arbetat på domstol och i Regeringskansliet. Karin har också varit särskild utredare åt regeringen och varit förordnad som statens representant i ett flertal olika styrelser. Karin har flerårig vana vid att undervisa t.ex. i förvaltningsrätt samt offentlighet och sekretess.

 

 

Boka

 

Frågor?

Bild ue

Namn: Ulrika Edholm

Tel: 0761421435

Ladda ner program