Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Diarieföring - en introduktion

Även om du inte har diarieföring som huvudsyssla är det viktigt att du har mycket god kunskap om de olika arbetsmomenten och den lagstiftning som påverkar diarieföringen. Den här endagskursen är för dig som hoppar in som ersättare, är nämndsekreterare, handläggare eller chef över registraturen. Helt enkelt för dig som behöver kunskap om de allra viktigaste delarna i en registrators arbete.

  • Datum: 2020-01-28 - 2020-01-28
  • Plats: Norrtullsgatan (Odenplan), Stockholm

  • Målgrupp: Du som inte dagligen arbetar med diarieföring, t.ex. registratorns ersättare, nämndsekreterare eller handläggare. Eller du som är chef över registraturen.
  • Pris: 6 900 kr exkl moms

Utbildningsledare

Display jan appelquist

Jan Appelquist

Jan Appelquist är arkivarie med mångårig erfarenhet som konsult och utbildare. Han har ansvarat för SIPU:s kurser om arkivering och diarieföring sedan 1986, och leder diarieförings- och arkiveringskurserna på grund-, fördjupnings- och diplomeringsnivå samt diarieförings och arkiveringskurser för chefer. Jan är också ansvarig för och leder olika utbildningar om dokumenthantering. Han genomför ofta uppdragsutbildningar på olika statliga och kommunala myndigheter samt är författare till boken Dokumenthantering i informationsförvaltningen – en handbok.

 

 

Boka

 

Frågor?

Namn: Elisabeth Dahlström

Mob: 0709-12 96 11

Ladda ner program