Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Säkerhetsskyddsanalys

Så arbetar du effektivt med säkerhetsskyddsanalys

Det kan vara svårt att analysera sin verksamhet och reda ut vad som är skyddsvärt, vad som är hot och konsekvenser av olika hotbilder. Under kursen får du ledning av erfarna experter som ger dig praktiska verktyg som effektiviserar säkerhetsskyddsanalysen. Du får även bra tips på hur du kan kommunicera analysens slutsatser med chefer, verksamheter och målgrupper för bästa effekt.

Vilka skyddsvärda tillgångar hanterar din verksamhet?

Som en del av analysen får du diskutera skyddsvärda delar av verksamheten och vilka sårbarheter som finns i relation till hotbilden. Går det att reducera sårbarheterna och i så fall hur? Vilka åtgärder bör vidtas och hur du omsätter brister i en säkerhetsskyddsplan?
 

Ur kursens innehåll:  • Steg för steg för en heltäckande säkerhetsskyddsanalys  • Vilka delmoment ingår i en säkerhetsskyddsanalys och hur hänger delarna ihop?  • Vilka slutsatser kan formuleras när du gjort analysen?  • Hur påverkas säkerhetsanalysen och säkerhetsskyddsarbetet av olika verksamheters utformning?  • Åtgärder och hur brister omsätts i en säkerhetsplanGå båda säkerhetsskyddskurserna och ta del av rabatt!

Ange kod SÄKERHET2 vid bokning till Säkerhetsskyddsanalys och kod SÄKERHET1 vid bokning till Säkerhetsskyddslagen så får du 1000 kr rabatt på vardera kurs. Rabatten gäller enbart dessa två kurser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du måste boka dig på båda kurserna vid samma tillfälle för att få rabatt.

  • Målgrupp: Säkerhetschefer, säkerhetssamordnare, beredskapsansvariga, chefer och andra som arbetar med säkerhetsskydd
  • Pris: 6 900 kr exkl. moms

Utbildningsledare

Display robert

Robert Nilsson

Robert Nilsson har haft anställningar vars arbetsuppgifter omfattats av sådana sekretessnivåer att säkerhetsskyddslagen behövts tillämpats praktiskt i verksamheten. Han har bland annat varit programansvarig för utvecklingen av civilt försvar vid Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Han har även arbetat med säkerhetsfrågor i Regeringskansliet, vid andra myndigheter och i näringslivet. 

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program