Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Första linjens ledare inom socialtjänstens individ- och familjeomsorg

Ta chansen att utvecklas som ledare

Som första linjens ledare inom socialtjänsten behöver du balansera politik, budget och lagstiftning, samtidigt som du hanterar frågor kring enskilda insatser. För att lyckas med detta utmanande uppdrag behöver du god kännedom om ditt eget ledarskap och hur du på bästa sätt kan stödja dina medarbetare.

Medarbetare som vågar och tar ansvar 

Med medarbetare som vågar och kan ta ansvar för det dagliga arbetet har du som ledare möjlighet att lyfta blicken och arbeta strategiskt för att utveckla verksamheten. Under kursen går vi igenom hur du kan utvecklas som ledare, samt hur du leder dina medarbetare att bli självständiga och trygga så att verksamhetens mål kan förverkligas.

3 skäl att gå kursen:  • Få verktyg för hur du kan arbeta för välfungerande team i en påfrestande miljö
  • Lär dig anpassa din ledarstil med hänsyn till enskilda medarbetares behov
  • Du får möjligheten att lyfta blicken och träna på att tänka strategiskt och långsiktigt  • Målgrupp: Du som arbetar som första linjens ledare inom socialtjänstens individ- och familjeomsorg och vill utvecklas i ditt ledarskap.
  • Pris: 9 800 kr exkl. moms

Utbildningsledare

Display anders saldner

Anders Saldner

Anders Saldner är socionom med lång erfarenhet av arbete och ledarskap inom kommunal socialtjänst. Han har bland annat arbetat många år som chef för barn- och ungaområdet, samt utvecklingschef för 13 kommuners gemensamma utvecklingspartnerskap i Region Jönköpings län. Anders har erfarenhet av att föreläsa om ledarskap och arbetar idag som socialchef i Vetlanda kommun med ansvar för individ- och familjeomsorg, arbetsmarknads- och integrationsfrågor.

Display sofia lager millton 2

Sofia Lager Millton

Sofia Lager Millton är socionom med mångårig erfarenhet av arbete inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård, både som socialsekreterare och chef. Hon arbetar nu som utvecklingsledare och teamchef för 13 kommuners gemensamma utvecklingspartnerskap i Region Jönköpings län, inom områdena barn och unga, samt arbetsmarknad och försörjningsstöd. Sofia är en flitigt anlitad föreläsare inom olika områden samt har erfarenhet av att utbilda, stödja och coacha arbetsledare inom socialtjänsten.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program