Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Administratör i framtidens högskola

Du som arbetar som administratör på universitet eller på högskola är spindeln i nätet och ska hålla koll på flera parallella processer. Det är många detaljer och allt måste ske på ett korrekt sätt.

Här har du en konferens som är skräddarsydd efter det som du arbetar med. Vi har med flera spännande praktikfall och även juridiska experter och konsulter som kan hjälpa dig med hur du skapar en struktur för att slippa stress på jobbet.

Ur programmet:

Nya dataskyddslagstiftningen – vad har den betytt för administratörens arbete?

Mikael Hellstadius, Hellstadius Utbildning & Rådgivning AB


Verksamhetsstöd vid Göteborgs universitet – en policy

Stina Sundling, Göteborgs Universitet


Digital examen – så fungerar det

Ulrika Ehrenstråhle, Linnéuniversitetet


Ett nytt arbetsliv kräver nya arbetssätt

Danijela R Bengtsson, Effektiv.nu

  • Målgrupp: Högskoleadministratörer
  • Pris: 6 900 kr exkl. moms

Kursledare

Display mikael hellstadius

Mikael Hellstadius

Mikael Hellstadius är jurist och har arbetat som opolitisk tjänsteman på Utbildningsdepartementet i 10 år samt tidigare som undervisningsråd på Skolverket och i domstol. Han har även varit sekreterare och expert i olika utredningar på skolans område samt deltagit i arbetet med flera stora reformer, bl.a. som projektledare för arbetet med att ta fram den nya skollagen. Mikael har också varit särskild utredare åt utbildningsministern och undervisar på de statliga rektorsutbildningarna vid Stockholms universitet samt Mittuniversitetet.

 

Talare

Display cajsa tengblad

Cajsa Tengblad

Cajsa Tengblad är hälsopedagog, yrkesföreläsare, författare, dipl. coach och har 20 års erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Hon är en inspiratör, kreatör, visionär och entreprenör som brinner för att främja hälsa.

Display danijela bengtsson

Danijela Radsel Bengtsson

Danijela Radsel Bengtsson har varit verksam som lärare, rektor och skolutvecklingskonsult. Hon har egen erfarenhet av hög arbetsbelastning, stress och svårigheten att få till balansen mellan jobb och privatliv. Idag arbetar hon med att utbilda och coacha individer och organisationer i hur man kan arbeta smartare för att uppnå större resultat, utan att behöva förlora både hälsa och tid. Hennes mål är att inspirera andra till ett hållbarare arbetssätt.

Display joacim martinsson

Joacim Martinsson

Joacim Martinsson är sedan 2013 kanslichef på Fakulteten för samhällsvetenskap på Linnéuniversitetet. Har tidigare varit biträdande prefekt, undervisat i medie- och kommunikationsvetenskap, akademins samverkan med omgivande samhället och internationalisering av grundutbildning. Han har även arbetat med ledarskap samt styrning i idrottsrörelsen och är en erfaren uthållighetsidrottare. 

Display stinasundling

Stina Sundling

Stina Sundling är PhD i sociologi och har tidigare varit verksam som forskningssamordnare på såväl Göteborgs universitet som Högskolan i Borås. Hon var prefekt/institutionschef på Institutionen för globala studier på samhällsvetenskaplig fakultet, innan hon tillträdde som chef för Området för verksamhetsstöd på Göteborgs universitets gemensamma förvaltning 2013. Inom området ryms stöd inom bl.a. utbildning, forskning, innovation, kommunikation och internationalisering.

Display ulehaa ulrika ehrenstrale

Ulrika Ehrenstråhle

Ulrika Ehrenstråhle arbetar sedan 2014 på examen vid Studerandeavdelningen på Linnéuniversitetet. Ulrika drev från 2015 arbetet som skulle leda fram till att det första digitala examensbeviset utfärdades under 2017. Efter det blev hon examensansvarig och arbetar nu för att säkerställa samt upprätthålla effektiva examensprocesser. Ulrika brinner för rättssäkerhet och har en ambition att digitalisera mera.

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: +46 (0)8 698 06 01

Ladda ner program