Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Ny kommunal bokförings- och redovisningslag

En ändamålsenlig kommunal redovisning

Ett beslut är taget! En ny kommunal bokförings- och redovisningslag träder i kraft den 1 januari 2019. Har du koll på hur den nya lagen påverkar bokföringen och redovisningen i din kommun?

4 nya kapitel och 50 nya paragrafer

Vår kursledare PerÅke Brunström var med som en av experterna i utredningen ”En ändamålsenlig kommunal redovisning” (SOU 2016:24) och har full koll på hur du kan förbereda dig och anpassa kommunens redovisning för att leva upp till kommande lagkrav.

Under kursen går PerÅke igenom utredningen, vad som står i lagrådsremissen och vad den nya lagtexten innebär i praktiken. Ett omfattande lagförslag kokas ner till en tydlig tvådagarsutbildning där du skaffar dig den uppdaterade kunskap du behöver. Föreläsning blandas med diskussioner och du har möjlighet att ställa de frågor du har gällande den nya lagen.

Missa inte möjligheten att redan nu göra dig förberedd på kommande förändringar.

  • Målgrupp: Kursen riktar sig till ekonomer, controllers, chefer, förtroendevalda och övriga som behöver kunskap om den nya redovisningslagstiftningen
  • Pris: 9 800 exkl. moms

Utbildningsledare

Display perake

PerÅke Brunström

PerÅke Brunström är certifierad kommunal revisor, ledamot i Rådet för kommunal redovisnings expertgrupp och expert i utredningen "En ändamålsenlig kommunal redovisning SOU 2016:24". Till vardags jobbar PerÅke med revision, rådgivning och utbildning inom kommunal sektor. Han har med andra ord gedigen erfarenhet av kommunal redovisning och är väl insatt i aktuella redovisningsfrågor.

 

 

Intresseanmälan

 

Frågor?

Tel: 08 698 06 01

Ladda ner program