Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

SIPU söker senior och junior projektledare

Av: Albin Sundberg | Publicerat: 5 månader sedan.

SIPU söker senior och junior projektledare

På SIPU brinner vi för att kompetensutveckla människor och att sprida viktig kunskap till våra kunder. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa med stark tillväxt och där digitaliseringen står i centrum. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker just nu en Senior projektledare med affärssinne, som kommer vara ansvarig för ansvarig för utbildningar inom ledarskap, kommunikation och ekonomi. Läs mer om tjänsten här.

Dessutom söker vi en Resultatorienterad junior projektledare, där du ansvarar för att producera både befintliga och nya utbildningar i en egen portfölj. Läs mer här

Om SIPU

SIPU grundades 1979 och levererar utbildningar och konferenser med syfte att bidra till samhällsutvecklingen. Vi består av en härlig blandning av människor med stor familjeanda som bl.a. arbetar som projektledare, säljare, marknadsförare och kursadministratörer. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm och vi är ca 20 medarbetare som alla är med och bidrar till företagets tillväxtresa.